Newfoundland
Allting började med Newfoundland 1970 och fortsatte med uppfödning mellan åren 1975-1997.

Här kan du se mina newfoundlandskullar.

Lite njuffebilder.

Leonberger

1979 föddes den första leonbergerkullen i Norge på kennel av Nordens Løve.
Ur den kullen köpte jag tiken Such Alejona Ginny av Nordens Løve. Hon blev sedemera stamtiken i min leonbergeruppfödning.


Första kullen kom 1981 och det var starten på en framgångsrik uppfödning med 40-talet champions inom utställning och lydnad.
Under åren som gått har det fötts ca 250 Lejonlands leonbergervalpar. Av dessa har ett antal gått vidare i avel och idag kan du hitta Lejonlandshundar i många svensk- och finskfödda leonbergers stamtavlor.
gun_emma_hundar_small.jpg (12109 bytes)
Jag värnar om den stora kraftiga leonbergern med mycket massa och sköna linjer. Den ska samtidigt fungera inom lydnad och bruks samt vara en underbar vän för familjen.

Basset Hound
1986 utökades flocken med en underbar liten bassettik, Such Masterminds Rambling Rose. Rosa blev stamtik till alla våra bassets och bättre start kunde man inte önska sig.
Under åren har kullarna varit sparsamma men inriktade på att få fram rastypiska, sunda, funktionella bassets som klarar av att spåra och jaga, samt med bra mentalitet för att fungera som familjehundar.
Nu har vi tagit ett steg in i framtiden tillsammans med vår importerade tik från Tyskland, Classical Music of My Sweet Home. Vi hoppas att Opera kan tillföra kenneln mycket nytt och bra blod.

Petit Basset Griffon Vendeén
1997 tog vi över tre vuxna hundar, en hane och två tikar, samt en tikvalp av en kennel under avveckling. Det blev början på en kort men härlig tid med Petiter.
Under 2004 har vi beslutat att sluta med uppfödning av Petit. Nu koncentreras avelsarbetet på Leonberger och Basset Hound.

Här kan du se mina petitkullar.